CAS Argeş a primit creditele de angajament pentru derularea programului interferon free în Centrul Piteşti

Începând cu luna septembrie a acestui an, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a repartizat creditele de angajament necesare eliberării medicamentelor care fac obiectul contractelor cost –volum –rezultat, contracte ce se vor putea derula şi prin Centrul Piteşti, conform măsurilor legislative.

Terapia cu acest tip de medicamente va fi iniţiată şi monitorizată de către medicii cu experienţă în tratarea pacienţilor cu hepatita virală C, medici care, la acest moment, se află în relaţie contractuală cu CAS Argeş.

Pentru asigurarea accesului la tratament, CAS Argeş le-a solicitat tuturor furnizorilor de servicii medicale farmaceutice să-şi exprime disponibilitatea în eliberarea medicamentelor necesare tratamentului în ambulatoriu. Această activitate va putea fi desfăşurată începând cu a treia săptămână a lunii în curs.

Pacienţii cu afecţiuni care necesită acest tip de terapie se vor putea adresa medicilor din specialităţile gastroenterologie şi infecto-contagioase din municipiul Piteşti.

Lista unităţilor sanitare şi a medicilor cu activitate independentă se va regăsi pe site-ul CAS Argeş, www.casag.ro, secţiunea Tratamentul hepatita virală C, fără interferon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here