Caravana vaccinării la Pitești. Mulți piteșteni au profitat pentru a se imuniza, fără programare, doar cu buletinul

0
138
Caravana vaccinării la Pitești. Mulți piteșteni au profitat pentru a se imuniza, fără programare, doar cu buletinul. După Craiova și Slatina, în care se derulează acest proiect al mediului privat din România, Caravana Vaccinării #OAMENICAMINE, susținută de CEZ România, a ajuns azi la Pitești.
La deschiderea oficială au luat parte primarul Piteștiului Cristian Gentea, prefectul Radu Perianu și subprefecții Lucian Ionescu și Dragoș Predescu, șefa DSP Argeș, Sorina Honțaru, rectorul UPIT, Dumitru Chirleșan și mai mulți medici argeșeni printre care Adrian Tase, Adrian Ciocănea și Mariana Boșneag.
Caravana Vaccinării conține un mini-studio interactiv, în care sunt prezenți medici infecționiști, epidemiologi, pneumologi, psihiatri, medici ATI. Aceștia oferă răspunsuri la întrebările argeșenilor neimunizați.
În plus, există organizate și două fluxuri de vaccinare, unde, în primele 2 ore, s-au vaccinat 100 de piteșteni s-au vaccinat! Centrul va fi deschis azi până la ora 18:00 și, de asemenea, mâine între orele 08:00 și 20:00! Imunizarea se face cu seruri Pfizer sau Johnson&Johnson, fără programare, fără a sta la coadă și doar cu buletinul.

 

Pe timpul celor două zile de staționare a caravanei în parcarea Teatrului Davila, mai mulți speakeri din lumea medicală argeșeană vor discuta atât cu moderatorul evenimentului, Andrei Duban, cât și cu publicul prezent.

  • Dr. Luminița Paul- directorul Serviciului de Ambulanță Argeș;
  • Dr. Petru Muntean- pneumolog, Spitalul de Urgență Pitești
  • Dr. Ion Bulacu- psihiatru, Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” Pitești
  • Dr. Mariana Boșneag, Președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș
  • Dr. Adrian Tase, cardiolog, Spitalul de Urgență Pitești
  • Dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Pitești
  • Dr. Adrian Stoica, epidemiolog, Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Imagini din timpul caravanei, din celelelte locații, aici: https://www.youtube.com/watch?v=0GpqPL231r4 si aici https://www.youtube.com/watch?v=524M4HBzpEg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here