Caravana umanistă condusă de Cristian Popescu Piedone a ajuns la Piteşti. Inițiativă pentru pensionari. Caravana umaniştilor a ajuns în Piteşti! Coordonatorul politic, Cristian Popescu Piedone, împreună cu mai mulţi membrii ai conducerii Partidului Puteriii Umaniste Social Liberal, au organizat o conferinţă de presă iar apoi au plecat prin oraş, să dicute cu piteştenii şi să le prezinte beneficiile iniţiativei legislative pentru susţinerea pensionarilor. De asemenea, au strâns semnături pentru ca proiectul legislativ să fie promovat în Parlament. Acesta se referă la angajarea persoanelor de vârsta a III-a în companii ca o oportunitate reală atât pentru angajatori, cât și pentru salariații lor, care vor beneficia de bogata experiență a persoanelor în vârstă în termeni umani, dar și tehnici.

În cadrul conferinţei de presă a fost prezentată şi echipa locală de conducere, deocamdată interimară: preşedinte – Cornel Lazăr, prim-vicepreşdinte – Daniel Crişan şi vicepreşedinte – Iulian Alexiu. PPU-SL au amplasat şi un cort în zona centrală a oraşului, pentru strângerea de semnături de susţinere a proiectului legislativ.

În ce priveşte activitatea politică a formaţiunii, “antrenorul” Piedone a declarat că, dacă partidul va reuşi să performeze şi în activitatea viitoare va reuşi să identifice un candidat potrivit pentru alegerile prezindenţiale, atunci îl va prezenta public şi va merge pe mâna acestuia. Dacă nu, va anunţa clar numele celui pe care îl susţine, de la început şi fără a face alte jocuri. Scopul principal îl reprezintă însă crearea unei echipe puternice pentru alegerile locale din 2020!

Capitolul alianţe este deja bine stabili pentru umanişti, la partea cu NU: “Nu vom face nici un fel de înţelegere cu ProRomânia şi PMP. În rest, discutăm!” a anunţat Cristian Popescu Piedone.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI