Caravana Europ’Raid ajunge în Pitesti sâmbătă 11 august

0
74

Aflat la cea de-a 5-a ediție, primul „Circuit de aventură” din Europa, se va opri la Pitești pentru al treilea an consecutiv. Europ’Raid este un tur al Europei, caritabil și cultural, ce durează 23 de zile și care parcurge o distanță de peste 10.000 de km, traversand 20 de țări. La bordul mașinilor Pegeout 205, cu o vârstă de peste 30 de ani, participanții traversează Europa de la vest la est și distribuie echipamente școlare, sportive și medicale pentru școlile defavorizate din Bosnia, Albania, Macedonia și Bulgaria.

Aproximativ 800 de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, din Franța, Belgia, Spania, Marea Britanie și Polonia, alcătuind 350 de echipaje vor lua parte la ediția 2018, cea de-a 5-a.

Caravana se va opri la Pitești în data de 11 august 2018, ajungând în orașul nostru în jurul orei 20.00 în incinta Stadionului Municipal Nicolae Dobrin, locul de campare al celor 350 de autoturisme. Cu această ocazie, doritorii sunt invitați să cunoască participanții, să descopere mașinile și să ia parte la activitatile organizate de participantii la Europ’Raid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here