„Capra cu trei iezi” la Cinematograful București

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul străin „Inocenții”

Regia îi aparține lui Eskil Vogt, în rolurile principale fiind Rakel Lenora Flottum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf și Mina Yasmin Bremseth Asheim.

În timpul unei luminoase veri nordice, un grup de copii își dezvăluie misterioasele și întunecatele puteri atunci când adulții nu sunt pe fază. În acest thriller supranatural original, joaca ia o turnură periculoasă.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul românesc „Capra cu trei iezi”.

Regia îi aparține lui Victor Canache, în rolurile principale fiind Maia MorgensternMarius BodochiSilviu CorbuRăzvan Ilina și  Antonio Gavrilă.

În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (actrița Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă-n vileag adevărata natură sadică (actorul Marius Bodochi).

Bazat pe una din cele mai cunoscute povești româneşti („Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă), filmul îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări și cântece vesele.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionariși de 75% pentru elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.