Când primesc elevii tablete pentru școala online? Anunțul ministrului Educației

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a declarat că termenul în care cele 250.000 de tablete și laptopuri vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologia necesara desfășurării orelor online este 10 septembrie. ”Ministerul Educaţiei a elaborat caietul de sarcini şi acolo avem ca termen pentru a ajunge în unităţile de învăţământ 10 septembrie. Dar, după cum bine se ştie, nu Ministerul Educaţiei realizează această achiziţie. Noi, ca Minister al Educaţiei, am pus termenul limită 10 septembrie.

Vreau să punctez faptul că toate deciziile pe care le vom lua la nivelul Ministerului Educaţiei sau la nivelul Grupului interministerial vor ţine cont de recomandările Ministerului Sănătăţii şi de situaţia epidemiologică.

De aceea, aşteptăm din partea Ministerului Sănătăţii normele sanitare pe care trebuie să le respecte colegii în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar sau în instituţiile din învăţământul universitar şi în momentul în care acestea vor fi transmise către Grupul de lucru de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii putem să luăm şi anumite decizii”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here