CEZ Vanzare iti rasplateste interesul de a experimenta lucruri noi si iti ofera suprize placute la semnarea contractelor de furnizare a gazelor naturale!

Alege sa fii unul dintre primii norocosi care opteaza pentru furnizarea gazelor naturale de la CEZ Vanzare si bucura-te de un bec led cadou si de o reducere de 3% din pretul reglementat al facturii lunare.

Cum poţi face asta?
Urmeaza cei 3 pasi simpli de mai jos si bucura-te de beneficii:
1. Vino cu documentele necesare (copie a actului de identitate sau declaratie; copie a actului de proprietate sau declarație pe proprie raspundere pentru folosirea in mod legal a imobilului care face obiectul locului de consum; copie a documentului de proprietate; factura emisa de actualul furnizor de gaze naturale) in oricare dintre Centrele de Relatii cu Clientii CEZ din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman sau Valcea.
2. Solicita oferta de furnizare gaze naturale potrivita profilului tau (trebuie sa cunosti date despre consumul tau mediu lunar si valoarea medie lunara a facturii);
3. Semneaza contractul si pleaca acasa cu un bec led de ultima generatie, o reducere de 3% din pretul reglementat al facturii lunare si nu in ultimul rand, cu un partener de incredere care te va surprinde in continuare placut pe tot parcursul colaborarii.

Pentru orice informatii suplimentare sunt necesare, le stam la dispozitie tuturor celor interesati la Info Linia CEZ, numarul unic 0251 929 – numar cu tarif normal in reteaua nationala, disponibil in intervalul 08:00 – 20:00 pentru informatii comerciale.

Comments

comments