Vino în magazinul LEM’s din centrul comercial Pitesti Retail Park să descoperi idei creative şi colecţii noi pentru camera de zi.

În perioada 23-30 aprilie 2015 beneficiezi de 400 lei reducere la achiziţia canapelei Paloma (gama accesibil), respectiv vei plăti numai 1598 lei faţă de 1998 lei.

Canapeaua este piesa de mobilier care ne este alături în clipele în care vrem să ne oprim din agitaţie, să respirăm şi să ne relaxăm. Confortul canapelei de colţ Paloma de la LEM’s este asigurat de pernele spătarului, ce au în componenţă burete extrem de rezistent la deformare, care crează o volumetrie plăcută, şi şezutul format din miez elastic (arcuri, fâşii de burete şi feltru) şi un strat de vatelină matlasată.

Designul modern este completat de funcţionalitate, sistemul de extensie al canapelei fiind simplu şi rapid. Lada cu extensie se manevrează prin tragere, foarte uşor şi silenţios, culisând pe role siliconate.

Versatilitatea acestei piese de mobilier face ca ea să poată fi întotdeauna în acord cu personalitatea ta şi stilul casei tale.

În funcţie de finisajele de tapiţerie alese, canapeaua extensibilă Paloma de la LEM’s poate să aducă în cameră de zi aerul pe care ţi-l doreşti: boem, minimalist, retro sau ultramodern.

Pentru mai multe detalii accesaţi  www.pitestiretailpark.ro.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI