Cătălin Scânteie, originar din Câmpulung, el însuşi muzician, chitarist al trupei Hatemode, a fost externat vineri de la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, unde a fost internat alături de soţia sa, Sanda, după ce au fost răniţi în incendiul din clubul Colectiv.

Cătălin este unul dintre cei salvaţi de cel numit, pentru sacrificiul său, EROU: salvatorul Claudiu Petre.
După ce a ieţit din spital, Cătălin Scânteie a anunţat pe pagina sa de Facebook că soţia lui, Sanda, va să părăsi şi ea spitalul peste o săptămână.

“Externare! (‘satanist’ externat part 1… urmează nevasta de ‘satanist’ Sanda Scânteie. Să te externezi, să pleci acasă, să fii aproape ok, să vii la copilul care s-a bucurat să mă vadă, să schimbi becul la lustra din camera lui, să ne uităm ce placă video vrea la upgrade şi să stai în haine de casă precum acum aproape o lună… Asta înseamnă să fii ‘satanist’. Că doar aşa au spus ‘ei’ despre cei care au fost pe 30 octombrie în Colectiv, că sunt satanişti! Odihnească-se în pace toţi cei care s-au dus în acea seară, mare parte prieteni de-ai mei”, a scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

“Sunt unul dintre cei salvaţi de Claudiu! Am fost tras de mâini şi de geacă… şi probabil printre ultimii scoşi în viaţă din Colectiv. Am aflat că a murit abia la câteva zile după tragedie pe când mă aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operaţiunea mea de salvare, arătându-mi-se poza celui care după ce a scos-o şi pe Flavia Lupu nu s-a mai întors afară. Deci vă rog să reţineţi că nu-l cunoşteam, nu mă cunoştea, da? Atunci l-am recunoscut, după ce mi s-a arătat poza. Nu ai cum să uiţi aşa ceva! În acest moment chiar nu am cuvinte să-i mulţumesc. Poate că o voi face pe lumea cealaltă. Te iubesc, îngerul meu! Condoleanţe familiei!”, a mai completat el.

Comments

comments