Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna iunie, a doua campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.
♻️ Campania se va derula începând de joi, 27 iunie, ora 14:00, până vineri, 28 iunie , ora 13:00.
ℹ️ Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:
-Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21;
-Tudor Vladimirescu Bl. D4-P20;
-Trivale, Complex II, P.T. 608;
– Zona Nord (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc. D;
– Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market);
– Frații Golești, Bl. S6-S7.
✅ Deșeuri care se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.
⚠️ Este strict interzisă depozitarea deșeurilor provenite din construcții și demolări, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.
🆓 Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 27 iunie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 01-05 iulie.
📞 Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.