Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș se pregăteşte intens pentru cea de II-a ediție a Târgului de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale AGRO PITEȘTI 2017 care va avea loc în 4-7 mai 2017 în parcarea Complexului Comercial Jupiter City, Carrefour – ieșirea spre A1 Pitești-București.

Prima ediție a AGRO PITEȘTI a fost un succes, cu un rezultat extrem de bun atât în termenii organizării – o suprafață de 5.000 mp cât și al participanților – un număr de peste 50 de expozanți, cu o gamă extrem de bogată și de diversificată de echipamente expuse. Ecourile evenimentului fiind unele extrem de pozitive, CCIA Arges a decis să continue și să dezvolte acest proiect.

Având sprijinul susținut al autorităților locale – Prefectură, Consiliul Județean, Primăria Pitești, Primăria Mioveni, Primăria Topoloveni, AFIR, APIA, Direcția Agricolă, al unor agenți economici de primă mărime din Argeș (Grupul Industrial Componente, Ronera Rubber, Radic Star), precum și al unor parteneri internaționali (Ambasada Cehiei în România, Camera Mixtă Ceho-Română) târgul de anul acesta va aduce în fața vizitatorilor fermieri sau doar pasionați de agricultură, noutăți și informații legate de acest domeniu atât de important pentru economie. Printre parteneri se numără şi Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Romexpo.

AGRO PITEȘTI 2017 vine în sprijinul fermierilor cu informații din sfera echipamentelor și utilajelor agricole, al finanțării proiectelor legate de agricultură, precum și al asigurărilor. În acest sens, deja au confirmat participarea și vor expune în cadrul AGRO PITEȘTI 2017 nume recunoscute din rândul comercianților de echipamente și utilaje agricole pentru cultură mare (IPSO – John Deere, AJG Romania – Zetor, Agromec Ștefănești – Deutz Fahr, Dominioni, Maschio Gaspardo, Mecanica Ceahlău, etc), utilaje și echipamente pentru pomicultură-legumicultură (Top Service – Ruris, Badrom – Michelin), echipamente conexe (New Design Composite – rezervoare, containere,  Galaxy Termo Trading – bazine, rezervoare, stații pompare, IGOL – uleiuri, Iridex – echipamente irigații, Rotools – scule și dispozitive), banci, asigurări (Credit Agricole, Piraeus, Banca Transilvania, Groupama, etc), Autec Autotehnic – dealer Skoda, Țiriac Auto, Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni, Stațiunea de Cercetare Albota, Direcția Silvică Argeș, Institutul de Cercetare Viticultură Ștefănești, etc.

“Intenționăm să facem din AGRO PITEȘTI un eveniment de referință pentru Argeș și invităm pe toți cei interesanți să vină și să viziteze expoziția. În fiecare zi, de joi și până duminică, vor fi spectacole de muzică populară și tombole cu premii extrem de atractive – de la echipamente agricole și până la produse tradiționale. Mai multe detalii despre AGRO PITEȘTI puteți găsi accesând www.agro-pitesti.ro” ne-a declarat George Caval, preşdintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş.

Comments

comments