Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş organizează gala „Premiile excelenței în afaceri – Topul Firmelor din Argeș, ediția XXII, 2017″

Joi, 02 noiembrie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș va fi gazda celui mai important eveniment de business, în cadrul căruia va fi premiată excelența în afaceri, Topul Firmelor din Argeș, ediția XXII – 2017.

Evenimentul va avea loc în ambianța deopotrivă elegantă și selectă a Complexului Star Plaza din Bascov și găzduiește reprezentanți ai mediului de afaceri, ai administrației locale, invitați ai corpului diplomatic precum și ai Camerelor de Comerț Județene.

„€Ne vor face onoarea de a fi alături de noi, confirmând prezența până la această dată, Excelențele Lor, Ambasadorii Republicii Cehe, Italiei și Belarus, precum și dna. Paula Pîrvănescu – Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, dl. Nicolae Tudose – Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, dl. Bogdan Pandelică – Ministru Secretar de Stat, Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Africii de Sud, Consilierul pe probleme economice al Ambasadei Germaniei și Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Ungariei. Din program nu vor lipsi şi o sumedenie de suprize, dar nu le dezvăluim, pentru că acestea sunt rezervate doar celor ce ne vor fi alături şi, mai ales, celor ce vor rămâne până la final!” ne-a declarat George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here