Call Center – platformă de comunicare disponibilă la Apă Canal 2000 SA Pitești

Preocupată de îmbunătățirea relației cu beneficiarii săi și de a ține pasul cu timpurile moderne pe care le trăim, societatea Apă Canal 2000 SA Pitești vine în sprijinul cetățenilor și anunță înființarea serviciului de Call Center, care este funcțional de la începutul lunii martie.

0248 223 237 este numărul de telefon dedicat platformei de Call Center, disponibil 24 de ore din 24.

Oricine va suna la acest număr poate primi informații despre racordarea la rețelele de apă și de canalizare, obținerea avizelor, contracte, facturi și modalități de plată, tarife, lucrări programate și avarii, programare citire contoare etc.. De asemenea, cetățenii vor putea, la rândul lor, să ne ofere informații, cum ar fi transmiterea indexului în urma auto-citirii contorului sau vor putea sesiza defecțiunile tehnice apărute în rețele sau alte disfuncţionalități ale serviciului.

Call Center înseamnă comunicare rapidă şi eficientă, grijă faţă de clienţi, economisirea timpului, interacţiune în cadrul societăţii şi creşterea eficacităţii în rezolvarea problemelor semnalate.

„Cu toții recunoaștem valoarea comunicării între noi, dar în timp am înțeles un lucru important,  comunicarea nu este despre linii telefonice, dispozitive digitale sau diverse aplicații, comunicarea este despre oameni și accesibilitatea lor la informații. Dar, pentru a ne simţi în siguranţă în această lume digitală, este necesar să fim precauţi şi, de aceea, rugăm utilizatorii să utilizeze codul de client pentru a ne asigura că nu sunt deschise sesizări în numele altor persoane.

Call Center presupune investiție în tehnologie și în oameni și procese bine reglementate. Iar societatea Apă Canal 2000 a pornit de anul trecut pe drumul realizării acestei platforme de comunicare, contractul aferent în valoare de peste 116.000 euro fiind finanțat din împrumutul de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare.

Stimați cetățeni, dorim să fiți corect informați și să ne fiți alături pentru a beneficia de cele mai bune servicii furnizate de societatea Apă Canal 2000.

Drumul nostru către realizarea unui spațiu de lucru digital continuă!” este mesajul conducerii societății Apă Canal 2000 SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.