Calinic a promis ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Rucăr

435 views

Calinic a promis ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Rucăr. Credincioșii parohiei argeșene Rucărul de Jos au fost vizitaţi duminică de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. Ierarhul a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Ierarh Nicolae” împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

În cuvântul rostit cu această ocazie, Înaltpreasfinția Sa a amintit de dragostea rucărenilor pentru biserica lor, precum și de sacrificiile făcute de înaintași pentru păstrarea credinței strămoşești în această localitate de graniță a Eparhiei Argeșului și Muscelului.

După oficierea Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa a vizitat zona afectată de inundațiile care au avut loc în comuna Rucăr la sfârșitul săptămânii trecute. Ierarhul a dispus ca prin Sectorul social-filantropic și de misiune al eparhiei să fie organizată în toate parohiile din Protopopiatul Câmpulung Muscel o colectă de ajutorare a familiilor greu încercate.

Comments

comments