Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE:  “Elena Pavel este un medic stomatolog reputat, care și-a dedicat întreaga viață ajutorării semenilor săi”

Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE:  “Elena Pavel este un medic stomatolog reputat, care și-a dedicat întreaga viață ajutorării semenilor săi”. Prezent în județul Argeș, președintele ALDE – Călin Popescu Tăriceanu a susținut o conferință de presă la Pitești unde a criticat dur incompetența Guvernului în ceea ce privește pregătirile pentru începerea noul an școlar și a vorbit despre candidații partidului la alegerile locale din 27 septembrie.

”Guvernul nu găsește resurse să cumpere măști, materiale sanitare și tablete, dar văd că are bani să cumpere parlamentari, consilieri și primari cu duiumul. O statistică primită azi (n.r. 6 septembrie), și care nu este făcută de noi, arată că PNL a racolat de la ALDE 100 de primari și 1.000 de consilieri. Am văzut și transferurile de la PSD: 225 de primari și 3.000 de consilieri. Aceste cifre denotă o anumită trăsătură de comportament reprobabilă, pe care președintele o tolerează, cu toate că din când în când își aduce aminte să spună că nu e de acord cu traseismul politic” a punctat Călin Popescu Tăriceanu, subliniind faptul că, în timp ce Guvernul PNL se vaită că nu are resurse financiare pentru a asigura începerea noului an școlar în condiții de siguranță, partidul a găsit soluții generoase pentru a-și întări armata politică.

În ce privește garnitura de candidați ai partidului la alegerile locale din această lună, Tăriceanu și-a exprimat aprecierea față de doctorița Eny  (Elena) Pavel, candidata la președinția CJ Argeș.

“Elena Rodica Pavel va candida din partea ALDE la președinția Consiliului Județean Argeș. Dna Pavel este un medic stomatolog reputat, care și-a dedicat întreaga viață ajutorării semenilor săi. Va milita din poziția de președinte al Consiliului Județean pentru ca sistemul de sănătate din județ să fie la înălțimea zilelor noastre”.

Eny Pavel: “Am făcut voluntariat peste 20 de ani în domeniul sănătății dentare în tot județul, de la grădinițe, școli și până la adulți. Ca proiect, doresc o colaborare strânsă cu Inspectoratul Școlar Argeș pe partea de profilaxie dentară. Vreau să reintroduc cabinetele dentare în școlile din județ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here