CFR Călători a anunţat că pasagerii care vor achiziţiona online bilete de tren vor putea vizualiza, înainte de iniţierea comenzii, informaţii despre numărul locurilor disponibile pentru ruta aleasă, precum şi poziţionarea acestora în vagoanele de dormit şi cuşetă.

„Pasagerii CFR Călători care cumpără biletele de tren online beneficiază de noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online, astfel: posibilitatea de a vizualiza numărul locurilor disponibile pentru o anumită rută şi tren, înainte de achiziţionarea biletului; posibilitatea vizualizării poziţiei locului/locurilor la vagoanele de dormit şi cuşetă, după achiziţionarea biletului, informaţie disponibilă la secţiunea – biletele mele”, se precizează în comunicatul CFR Călători.

„Cumpărarea online a biletului de tren este deja obişnuinţă în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă şi rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienţii noştri beneficiază de o reducere de 5% care se cumulează cu alte discounturi acordate (…)”, a declarat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe email varianta electronică a biletului de tren şi este necesară tipărirea acestui document de călătorie. Identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI