Câinele scos la licitație de Poliție pentru că era incompetent a ajuns la o mânăstire din Argeş

Tey este un câine care s-a dovedit nepotrivit pentru a lucra în Poliție și astfel a fost scos la licitație.

Poliția Neamț a luat hotărârea, în urmă cu câteva luni, să se despartă de câinele polițist pe nume Tey. Acesta a fost testat la centrul chinologic de la Sibiu, însă rezultatele sale au fost modeste.
Specialiștii l-au evaluat și au constatat că, deși se descurcă cât de cât bine la intervenții, el nu este priceput în a lua urma infractorilor.

Tey a fost scos la licitație cu un preț de pornire de 600 de lei. La prima licitație nu s-a prezentat nimeni. Polițiștii nemțeni au crezut că prețul a fost prea mare, așa că la doua licitație au scăzut până la 494,59 lei. Din nou, nimeni. La următoarea licitație prețul de pornire a fost de 370 de lei, dar din nou nu s-a prezentat nimeni, aşa că a trebuit dat spre adopţie.

“Colegii noștri de la IPJ Neamț au primit o mulțime de cereri de adopție pe care le-au analizat cu toată responsabilitatea, urmărind în principal asigurarea condițiilor de îngrijire dar și disponibilitatea de a gestiona un astfel de cățel crescut într-un regim special de dresaj.
Tey va ajunge la Mânăstirea Corbii de Piatră, județul Argeș, unde este așteptat cu mare bucurie.
Cu siguranță se va bucura de padocul special amenajat, de compania unui exemplar din aceeași rasă și de spațiul generos de joacă!”, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.