Cadouri de Crăciun de la pompieri, pentru micuţii pacienţi de la Spitalul de Pediatrie

915 views

În preajma sărbătorilor cu toții încercăm să aducem zâmbetul pe fețele celor dragi, în special a celor mici, pentru că, în mod deosebit, ei sunt cei care simt cu adevărat magia acestor momente.

Astfel, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Argeș au mers la Spitalul de Pediatrie din municipiul Pitești, Secția de recuperare neuromotorie, impresionați fiind de poveștile copiilor de aici.
Prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompierii argeşeni, am încercat să aducem un strop de bucurie în sufletele copiilor ale căror bucurii în lumea aceasta sunt limitate.

Moș Crăciun a fost primit cu poezii și a împărțit copiilor cadouri constând în dulciuri, jucării și produse de igienă personală, în speranța că acestea vor putea aduce puțină alinare.

Sărbătorile de iarna ne oferă prilejul de a fi alături nu doar de cei dragi, apropiați noua, ci și de persoanele care au nevoie de noi.

Totodată, ca și în alți ani, pompierii argeșeni nu au uitat nici de persoanele vârstnice, donând bani și produse alimentare.

Comments

comments