Bursa Alexandra Măceșanu pentru curaj! Cumpănașu dă bani copiilor care luptă împotriva răului

717 views

Bursa Alexandra Măceșanu pentru curaj! Cumpănașu dă bani copiilor care luptă împotriva răului. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în urmă cu trei săptămâni în Caracal, va oferi 20 de burse anuale pentru tineri de liceu ”care se vor remarca prin curaj în fața crimei organizate din licee”. De asemenea, unchiul Alexandrei mai precizează că a depus la ”Procurorul General 60 de pagini de indicii și informații despre monstrul de la Caracal și posibili complici ai posibilei omorâri a Alexandrei”.

Iată și mesajul postat de Alexandru Cumpănașu:BURSA ALEXANDRA MĂCEȘANU PENTRU CURAJ! Impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati (oameni de afaceri care nu vor sa-si dea numele) am hotarat sa CINSTIM CURAJUL Alexandrei si indiferent daca este in viata sau nu vom oferi 20 de burse anuale pt tineri de liceu care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee!.

In fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta politia si pe noi sa luptam impotriva RAPIRILOR, DROGURILOR, SANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GASTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar sa fie buni la invatatura, dar si sa invete sa lupte impotriva raului si sa nu le fie frica, sa invete sa fie buni!

Astazi, am depus la Procurorul General 60 DE PAGINI de indicii si informatii despre monstrul de la Caracal si posibili complici ai posibilei omorari a Alexandrei. Cu NUME, date de contact, documente! Incet dar sigur latul in jurul lui Dinca se strange iar procurorii au inceput sa ancheteze si RETEAUA si complicii acestuia.

Am urlat despre asta din prima zi si pot sa va spun atat: MOR CU EI DE GAT. PANA CAND JUDETUL OLT nu va fi eliberat de clanurile interlope, nu ma las. Am decis astazi sa formez o echipa de investigatori independenti care sa descopere ADEVARUL! Ii ajutam pe anchetatori nu ii incurcam. Dar nu putem sta nepasatori”.

Comments

comments