Un avion, sute de mașini, patru ATV-uri, cisterne, remorci, lemn, minereu de mangan, electronice şi electrocasnice. Sunt doar câteva dintre bunurile puse sub sechestru în dosare de corupţie pe care le veţi putea, în curând, cumpăra la licitaţiile organizate de Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Printre cele mai scumpe bunuri ce vor fi scoase la licitaţie este un avion Cessna, evaluat la 200.000 de euro, pus sub sechestru într-un dosar de evaziune fiscală.

În prima jumătate a anului, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a fost sesizată cu solicitări privind valorificarea următoarelor bunuri mobile: o aeronavă CESSNA, 237 de autoturisme, patru ATV-uri, o autoutilitară IVECO MAGIRUS (autotractor), o cisternă semiremorcă, produse electronice şi electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, 24,17 metri cubi de material lemnos, 40 de containere cu role de tablă şi 43,13 tone minereu de mangan, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Pentru a vedea produsele intraţi pe site-ul ANABI.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI