Braconaj în Argeş. Prins în timp ce transporta trei masculi de căprioară. Arma, muniţia, autoturismul şi vânatul au fost ridicate de poliţişti

0
1684

Cercetări efectuate pentru braconaj și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Pe 10 aprilie, polițiștii Serviciului A.E.S.P. și cei ai Secției de Poliție Rurală Hârtiești l-au identificat pe raza fondului de vânătoare 24 – Mâzgana, pe G.G., de 48 de ani, din Mioveni, care transporta cu un autoturism 3 masculi de căprioară despre care existau suspiciuni că ar fi fost braconați. Cu ocazia cercetărilor, asupra bărbatului a fost identificată o armă de vânătoare și două cartușe corespunzătoare, deținute legal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvîrșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Arma, muniția, autoturismul și vânatul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here