Bonurile de 766 lei emise la 12 octombrie sunt câştigătoare la extragerea specială de sărbători a loteriei bonurilor fiscale

Bonurile în valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt câştigătoare la extragerea specială de sărbători a loteriei bonurilor fiscale. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei pot fi depuse de luni, 28 decembrie la sediile ANAF.

 

La această ediţie specială au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie. Prima etapă, cea de duminică, a constat în extragerea bilelor care au desemnat luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here