Duminică, 19 iulie a avut loc prima extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din iunie.

Bonurile fiscale de 509 lei din 1 iunie sunt câştigătoare la prima etapă a Loteriei bonurilor, urmând să se organizeze o nouă extragere dacă vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.

Ca şi în cazul ultimei extrageri ocazionale desfăşurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 iunie, iar rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Persoanele care au bonuri câştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare în maxim 30 de zile de la extragere, începând chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal câştigător în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Pentru bonurile din iulie, extragerea Loteriei se va organiza la 16 august. Pană în prezent au avut loc trei extrageri la Loteria Fiscală, dintre care două ocazionale şi una lunară.

Comments

comments