Bogdan Ivan deschide lista PRO România Argeș pentru Camera Deputaților!

Bogdan Ivan deschide lista PRO România Argeș pentru Camera Deputaților! PRO România Argeș a depus astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lista de la Camera Deputaților este deschisă chiar de președintele filialei, Bogdan Ivan.

“Mă bucur că PRO România Argeș reușește să vină ȋn fața alegătorilor cu propuneri de candidați

buni, profesioniști și integri, la fel ca și la alegerile locale. Ȋncă de la ȋnființare, ne-am propus să fim alternativa la actuala clasă politică, la partidele care s-au rotit până acum la guvernare, fără prea mari rezultate pentru români și pentru România. Atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, avem mulți candidați serioși, bine pregătiți, cu experiență atât ȋn mediul privat, cât și ȋn administrație, care vor și pot să schimbe modul ȋn care s-au făcut lucrurile.

Ne dorim ca Parlamentul să nu mai fie una dintre instituțiile ȋn care cetățenii au cea mai puțină

ȋncredere, să demonstrăm că aleșii lor merită să ȋi reprezinte. Viitorii parlamentari ai PRO România merg ȋn Legislativ să facă treabă, nu să doarmă sau să chiulească”, a declarat Bogdan Ivan.

Pe locul doi la Camera Deputaților, după președintele filialei, se află Dumitru Grecu, consilier Județean și Vicepreședinte al Federației Patronatelor din Turism. Pe locul trei este Ionuț Olariu, fost consilier local al Piteștiului, un militant pentru protejarea mediului ȋnconjurător, care, ȋn mandatul său, a avut drept inițiativă instituirea regimului de arie naturală protejată de interes național și declararea ca rezervație natural a pădurii Trivale, pentru ca aceasta să nu fie afectată de interesele imobiliare.

Lista la Senat este deschisă de de Claudiu Daniel Catana, președintele Organizației Naționale de Tineret ALDE. Fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Claudiu Catana consideră că Pro România este singura formațiune politică ce poate să facă o opoziție reală la actuala guvernare.

“Vrem să demonstrăm că suntem o adevărată forță în politica românească. Noi suntem singurii

capabili să facem o reală opoziție la actuala guvernare condusă de PNL și aliați, care se dovedește a fi dezastruoasă pentru România, și care după 6 decembrie trebuie să plece acasă. Cu un PSD care doar mimează opoziția, Pro România este singura variantă viabilă și credibilă care se luptă pentru drepturile românilor. Suntem Pro România și ținem doar cu România. Suntem o echipă tânără cu forță de muncă și dorința de a schimba în bine România. Suntem tineri, determinați și dornici de a a face treabă, de a iniția și promova legi care să ducă la un trai mai bun pentru toți românii”, a afirmat Claudiu Daniel Catana.

Lista de la Senat este completată de Nicolae Stroescu, fost director regional APIA și Marian Fulga, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.