Bogdan Ivan: “Ȋn Argeș, PRO România este ȋn alianță doar cu cetățenii”!

Bogdan Ivan: “Ȋn Argeș, PRO România este ȋn alianță doar cu cetățenii”! La fel cum se ȋntâmplă ȋnainte de fiecare alegeri, și anul acesta sunt o mulțime de discuții, negocieri și, bineȋnțeles, zvonuri referitoare la alianțele electorale. Ȋn ceea ce privește PRO România Argeș, Bogdan Ivan, liderul filialei județene, spune că partidul său “este ȋn alianță doar cu cetățenii”.

Mă ȋntreabă toată lumea ce se va ȋntâmpla după alegeri, cu cine vom face majorități, cum vom vota și așa mai departe. Eu vă spun deschis – ȋn Argeș, PRO România este ȋn alianță doar cu cetățenii. Nu am semnat nimic cu nimeni, pentru că nu cred că vom avea nevoie. La alegerile locale, oamenii votează oameni, nu o siglă sau alta. Aici contează mai puțin că vii dintr-un partid mare sau unul mic. Eu am ȋncredere ȋn echipa mea, știu avem cei mai buni candidați din județ, atât la consilii, cât și la primării și la conducerea Consiliului Județean. Sunt oameni de calitate, profesioniști, competenți și sunt sigur că alegătorii și-au dat deja seama ce diferență este ȋntre ei și ceilalți”, a explicat Bogdan Ivan.

Liderul PRO România Argeș a afirmat că formațiunea pe care o conduce este deschisă pentru a primi susținere din partea altor partide.

Cel puțin teoretic, scopul alianțelor electorale sau post-electorale este crearea unei majorități care să susțină cel mai bun candidat și să pună ȋn aplicare un plan de guvernare. Având ȋn vedere că PRO România are cea mai valoroasă echipă și cel mai complet program pentru Argeș, firesc ar fi ca membrii și conducerile altor partide să renunțe la orgolii și să ne sprijine. Suntem deschiși pentru a primi susținere din partea oricăror politiceni sau formațiuni care ne ȋmpărtășesc viziunea și vor să pună umărul la modernizarea județului și a Piteștiului. Dacă lucrurile stăteau altfel și realizam că alți candidați sunt mai pregătiți, că vin cu o ofertă mai bună, nu aș fi ezitat să mă retrag și să ȋi sprijin. Până la urmă, despre asta ar trebui să fie politica, despre interesul comunității, nu al unui partid sau al unui om”, a ȋncheiat Bogdan Ivan.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Pro România Argeş, CUI mandatar financiar MFC 21200010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.