Bilete de tratament disponibile, pentru prima serie din acest an, la Casa Judeţeană de Pensii

Bilete de tratament disponibile, pentru prima serie din acest an, la Casa Judeţeană de Pensii. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru prima serie din acest an, cu date de plecare în perioada 17-20 februarie 2020, i-au fost repartizate 47 de bilete de tratament balnear în staţiunile Covasna, Olăneşti, Moneasa, 1 Mai, Amara şi Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 11 – 20 februarie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar. Au rămas 9 bilete pentru care nu au fost solicitari în staţiunile Moneasa – 2 bilete, Pucioasa – 1 bilet şi Olănesti – 6 bilete.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii ianuarie 2020 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here