Bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Argeş. Vezi staţiunile disponibile

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 10 din acest an, cu date de plecare în perioada 25 – 28 iulie 2023, i-au fost repartizate 248 de bilete de tratament balnear în statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Eforie Sud, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata si Techirghiol.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro.

Au rămas bilete pentru care nu au fost solicitări în staţiunile Ocna Şugatag, Turda, Târgu Ocna.

Eliberarea biletelor se face până in data de 14 iulie 2023, conform planificării care este anunţată telefonic fiecărui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si câştigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contribuţiei  de asigurări sociale  din luna anterioara celei in care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2023 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuţiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghişeul bilete de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.