Bilete de tratament balnear pentru pensionarii argeșeni. Stațiunile unde mai sunt locuri disponibile

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 9 din acest an, cu date de plecare in perioada 26 – 30 iunie  2024, i-au fost repartizate 217 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tușnad și Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face până în data de 18 iunie 2024, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 7 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile Sângeorz – 5 bilete și Slănic Prahova – 2 bilete.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si câștigul brut de natura salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2024 si biletul de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.