Bilete de tratament balnear pentru pensionari, disponibile la Casa de Pensii Argeş

Casa Judeţeană de Pensii Argeş a început distribuirea biletelor de tratament balnear pentru seria 14 din acest an, cu date de plecare în perioada 27 – 30 septembrie 2023.

Sunt disponibile 169 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sarurn, Slanic Prahova, Slanic Moldova, Techirghiol si Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Au ramas bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Buzias – 1 bilet, Moneasa – 2 bilete, Pucioasa – 1 bilet.

Eliberarea biletelor se face pana in data de 19 septembrie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.