Bilete de tratament balnear disponibile pentru pensionarii argeșeni. Plecare în noiembrie!

Casa Județană de Pensii Argeș anunță doritorii că pentru seria 17 din acest an, cu date de plecare in perioada 14 noiembrie – 17 noiembrie 2023, i-au fost repartizate 119 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Sovata.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face pana in data de 6 noiembrie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas bilete pentru care nu au fost solicitari în statiunile: 1 Mai – 2 bilete,  Amara – 10 bilete, Bala – 2 bilete, Pucioasa – 6 bilete, Saturn – 1 bilet.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie (original sau copie).

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.