Bilete de tratament balnear disponibile pentru argeşeni: Neptun, Lacu Sărat, Amara, Târgu Ocna. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că a fost afisata o noua serie de bilete de tratament balnear – seria 14, cu date de plecare in perioada 6 – 10 octombrie 2019, in functie de statiune. Pentru aceasta serie, ne-au fost repartizate 370 de bilete in statiunile: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olanesti, Pucioasa, Sinaia, Slanic Prahova.

Repartitia poate fi consultata la sediul institutiei, cat si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 20 septembrie – 27 septembrie 2019. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament balnear, sunt anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: Amara – 5 bilete, Baltatesti – 2 bilete, Lacu Sarat – 4 bilete, 1 Mai – 1 bilet, Neptun – 4 bilete, Ocna Sugatag – 1 bilet, Pucioasa – 8 bilete, Targu Ocna – 2 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments