Bilete de tratament balnear disponibile la Casa Județeană de Pensii Argeș. Vezi stațiunile și perioada

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 15 din acest an, cu date de plecare în perioada 17 – 20 octombrie 2022, i-au fost repartizate 209 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Slănic Prahova.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face în perioada 3 – 10 octombrie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au ramas 12 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Lacu Sărat, 1 Mai.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here