Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că din seria 17 din acest an, cu date de plecare în perioada 30 octombrie 2018 – 3 noiembrie 2018, au ramas bilete nevalorificate in urmatoarele statiuni:

・ Sinaia –€ 2 bilete
・ Herculane –€ 7 bilete
・ Slanic Moldova –€ 2 bilete
・ Amara –€ 15 bilete
・ Bala –€ 4 bilete
・ Buzias –€ 1 bilet
・ Covasna –€ 11 bilete
・ Felix –€ 11 bilete
・ Govora –€ 5 bilete
・ Lacu Sarat –€ 5 bilete
・ 1 Mai –€ 4 bilete
・ Neptun –€ 4 bilete
・ Olanesti –€ 11 bilete
・ Vatra Dornei –€ 1 bilet

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear pana in data de 30 octombrie 2018.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments