Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 17 din acest an, cu date de plecare in perioada 30 octombrie 2018 –・3 noiembrie 2018, i-au fost repartizate un numar de 374 de bilete de tratament balnear in statiunile Amara, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tusnad si Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 16 –€ 23 octombrie 2018. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anuntate telefonic.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile:
Herculane –€ 2 bilete
Slanic Moldova –€ 2 bilete
Amara –€ 10 bilete
Bala –€ 4 bilete
Buzias –€ 4 bilete
1 Mai –€ 4 bilete
Neptun –€ 4 bilete
Olanesti – 36 de bilete
Felix –€ 17 bilete
Lacu Sarat –€ 5 bilete
Slanic Prahova –€ 4 bilete
Tusnad –€ 1 bilet

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments