Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş. Vezi în ce staţiuni. Casa Judeteana de Pensii Arges anunţă că pentru a treia serie din acest an, cu date de plecare in perioada 20 – 23 martie 2020, i-au fost repartizate un numar de 55 de bilete de tratament balnear in statiunile Covasna, Olanesti, Moneasa, 1 Mai, Amara, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 4 – 13 martie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Au ramas 24 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai, Amara, Geoagiu, Moneasa si Pucioasa.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2020 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments