Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a doua serie din acest an, cu date de plecare in perioada 1 – 4 aprilie 2019, i-au fost repartizate un număr de 59 de bilete de tratament balnear în staţiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti si Pucioasa.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 20 martie –€ 1 aprilie 2019. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament sunt anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea sunt anuntate telefonic.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile:
Amara –€ 4 bilete
Moneasa –€ 2 bilete

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments