Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 16 din acest an, cu date de plecare în perioada 12 – 18 octombrie 2018, i-au fost repartizate 379 de bilete de tratament balnear în staţiunile Amara, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 27 septembrie 2018 –€ 5 octombrie 2018. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anuntate telefonic.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile:
Slanic Moldova –€ 1 bilet
Amara –€ 7 bilete
Buzias –€ 2 bilete
Felix –€ 7 bilete
Lacu Sarat – 7 bilete
1 Mai –€ 4 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments