Pe 28 august, pe lângă numeroasele evenimente culturale, artistice şi sportive pregătite pentru Ziua Comunei, la Bascov se va desfăşura şi o etapă de selecţie pentru copii talentaţi la fotbal, cu vârsta cuprinsă între 10 şi 14 ani.

Aceasta este organizată de Federaţia Română de Fotbal în colaborare cu Gilette iar cei trimişi să descopere viitori fotbalişti de succes sunt foştii mari sportivi Miodrag Belodedici, Gheorghiţă Geolgău şi Jean Vlădoiu.

Administraţia locală din Bascov va pune la dispoziţia acestora baza sportivă de la Valaea Ursului sau, în cazul în care vor reuşi să înceapă lucrările de reabilitarea a acestei, chiar izlazul de la Brăileni, unde se vor ţine manifestările de Ziua Comunei.

Premiile puse la bătaie pentru cei mai talentaţi fotbalişti în devedenire sunt unele extrem de stimulante: o vizită în cantonamentul echipei naţionale şi, bonus, o excursie la Barcelona, pe Nou Camp, stadionul marii echipe spaniole.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca toţi părinţii de copii talentaţi la fotbal să îşi marcheze în calendar ziua de 28 august. Poate fi un adevărat început de carieră de suscces! 

Comments

comments