Despre primarii care s-au mutat de la un partid la altul, de-a lungul carierei lor de oameni politici şi administratori publici, s-au spus multe, vrute şi nevrute, şi adevărate şi mai puţin adevărate!
Ultimul despre care au început să circule discuţii este edilul din Băbana, nonconformistul Bebe Ivan, căruia i se pune în cârcă, nici mai mult, nici mai puţin decât.. distrugerea PSD-ului!
Cel care a ajuns la concluzia că Bebe Ivan va distruge, de unul singur, un mastodont precum partidul clădit de Iliescu, este preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.
Domnia sa a stat, s-a gândit şi a analizat cariera politică a lui Bebe Ivan şi a ajuns la o concluzie surprinzătoare: după Bebe, potopul! „De exemplu, Bebe Ivan a fost mai întâi om de bază la PRM, dar acum PRM-ul se zbate în ruină, la lada de deşeuri a istoriei şi politicii argeşene. Mai apoi, primarul Bebe Ivan s-a transferat la PNL, care a ajuns acum, în Argeş, spart în două, doar o umbră a vechiului partid istoric de altădată! Şi asta numai după un mandat şi un pic petrecut de edilul din Băbana sub culoarea galbenă! Iar acum, datorită – sau din cauza – depinde cum priveşti problema migraţiei primarului din Băbana către PSD, se prevede şi o destrămare a social-democraţilor în Argeş, pentru că Bebe Ivan aduce peste tot…noroc, dar între ghilimele…”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, un fel de Nostradamus local.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI