BeBe Confort Pitești sărbătorește un an de la deschidere! Reduceri, surprize, vouchere de 100 de lei

1,088 views

Descoperă lumea fascinantă a produselor speciale pentru bebeluși doar la BeBe Confort – primul magazin din Pitești destinat mămicilor și bebelușilor!

BeBe Confort Pitești sărbătorește pe 24 ianuarie un an de la deschiderea magazinului și vă așteaptă cu reduceri și o mulțime de surprize plăcute în magazin!

”De un an suntem alături de părinți și copii, punând în slujba lor toată priceperea și pasiunea noastră. Cu drag ne continuăm călătoria și în acest an, la fel de dedicați și hotărâți să devenim pe zi ce trece cât mai buni. Îți mulțumim pentru că ne-ai fost alături în primul an și te invităm cu drag la aniversarea noastră!

Pe 24 ianuarie te așteptăm cu reduceri și o mulțime de surprize plăcute în magazin! Trece-ne pragul în această zi aniversară și poți deveni câștigătorul unuia dintre cele 5 vouchere în valoare de 100 lei! Te așteptăm cu drag în magazin!”, precizează reprezentanții BeBe Confort Pitești.

BeBe Confort este primul magazin din Pitești cu un concept dedicat în exclusivitate bebelușilor și bineînțeles mămicilor acestora. Ideal pentru părinți este faptul că toate produsele necesare bebelușilor lor pot fi achiziționate dintr-un singur loc. Toate produsele, începând cu lapte, cereale, apă, pampersi, creme, loțiuni, uleiuri, hăinuțe, lenjerii de pat, trusouri, lumânări speciale pentru botez și până la cărucioare, pătuțuri, sunt de cea mai bună calitate, dar la prețuri pentru toate buzunarele.

Adresă: STR. VICTORIEI 23, Pitești
Telefon: 0761 898 127
Facebook: BeBe Confort Pitesti

Comments

comments