Beat și fără permis, un bărbat din Argeș a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului. Reținut a fost și însoțitorul acestuia pentru mărturie mincinoasă

653 views

Beat și fără permis, un bărbat din Argeș a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului. Reținut a fost și însoțitorul acestuia pentru mărturie mincinoasă. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au reţinut pe S.T., de 62 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. De asemenea, a fost reținut și însoțitorul acestuia din noaptea producerii accidentului, un bărbat de 42 de ani din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Reamintim că după producerea evenimentului rutier, în seara zilei de 26 noiembrie, când un biciclist a fost rănit ușor și mai multe mașini au fost lovite blocând traficul rutier pe DN73, pe raza localităţii Mărăcineni, cei doi, ocupanţi ai autoturismului care a produs evenimentul, au părăsit locul producerii accidentului, fiind identificaţi de către poliţişti după circa 20 de minute.

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments