BCM Piteşti s-a impus doar în prelungiri în partida de acasă cu Timba Timişoara din etapa a 14-a, însă rămâne pe locul 3 în Liga Naţională de baschet masculin

Miercuri seara, BCM Piteşti a primit vizita celor de la Timba Timişoara în cadrul etapei a 14-a din Liga Naţională de baschet masculin. Înaintea acestei partide, echipa argeşeană ocupa poziţia a 3-a în clasament, în timp ce oaspeţii erau abia pe locul 11.

Aşadar o diferenţă foarte mare între cele două echipe şi din acest motiv toată lumea se aştepta la o victorie uşoară pentru BCM Piteşti. Au avut însă o surpriză din partea echipei timişorene care a început foarte bine partida şi a câştigat primul sfert cu 24-22.

Dar chiar şi aşa, la pauza partidei echipa argeşeană avea două puncte avantaj după ce s-a impus cu 21-17 în sfertul doi. Problemele pentru echipa gazdă au reapărut în sfertul trei pe care l-a pierdut cu 21-15. Astfel în ultimul sfert BCM Piteşti a trebuit să tragă tare, însă nu a reuşit să câştige, ci doar să egaleze şi astfel meciul a ajuns în prelungiri. Acolo echipa gazdă a fost puţin mai bună şi s-a impus cu 12-10, iar scorul final al partidei a fost 90-88.
Dintre cele mai bune ponturi la pariuri pe acest meci, de departe cel mai bun ar fi fost X final la o cota de 17. Sunt foarte rare rezultatele de egalitate în baschet şi de aceea cotele sunt aşa mari.

Cel mai bun jucător al partidei de la Piteşti a fost Danilo Mijatovic de la Timba Timişoara, acesta reuşind să înscrie 26 de puncte. În schimb la BCM Piteşti cel mai bun marcator a fost Stevan Milosevic cu 11 puncte. În condiţiile în care echipa argeşeană a avut 90 de puncte este clar că a fost o victorie a echipei şi nici un jucător nu a ieşit foarte mult în evidenţă. În urma acestui succes, BCM Piteşti rămâne pe locul 3 în Liga Naţională de baschet masculin, dar a egalat-o la puncte pe CSU Ploieşti. În etapa următoare care se va desfăşura la sfârşitul săptămânii, echipa argeşeană va juca în deplasare la Energia Rovinari, echipă aflată pe locul 8 şi care încă mai evoluează în EuroChallenge. Aşadar BCM Piteşti ar putea profita de programul încărcat al echipei gorjene.

Pe lângă meciul dintre BCM Piteşti şi Timba Timişoara, miercuri seara au mai avut loc alte două partide din etapa a 14-a, restul urmând să se desfăşoare. Tot de la ora 18:00 ca meciul de la Piteşti a avut loc partida dintre Gaz Metan Mediaş şi BC Mureş. Oaspeţii au câştigat primul sfert, dar echipa gazdă a întors scorul până la jumătatea partidei. Sfertul trei s-a încheiat la egalitate, iar soarta partidei a fost decisă în ultimul sfert pe care BC Mureş l-a câştigat cu 20-11. Astfel la final echipa mureşeană s-a impus cu 80-74. De la ora 19:00 s-a disputat meciul dintre CSM Oradea şi CS Universitatea Cluj. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, însă următoarele trei au fost câştigate de echipa gazdă. În al doilea şi al patrulea sfert echipa bihoreană s-a impus chiar la o diferenţă de 13 puncte. Victoria a fost una clară, scor 95-66 pentru CSM Oradea.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI