Închis la începutul lunii august, Bazinul de înot din Mioveni s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații, igienizare. Lucrările efectuate au presupus operațiuni de curățare a filtrelor de apă și de aer, și igienizare generală, atât în zona de înot, cât și a spațiilor de la vestiare și dușuri. Așadar, de sâmbătă, 1 septembrie, bazinul va fi deschis publicului, iar tarifele pentru intrare și prețul abonamentelor vor rămâne neschimbate.

Bazinul, dat în folosință în 2013, a deservit în primă fază populația din Mioveni, însă a atras repede și alți practicanţi de înot din zonă ce erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti. Acesta dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine de schimbat, duşuri și toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare.

În cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria orașului Mioveni, Bazinul de înot din Mioveni și instituțiile de învățământ din oraș, anual câteva sute de copii beneficiază gratuit de ședințe de înot. Tot aici, sportivii secției de natație a CS Dacia Mioveni 2012 se antrenează zilnic cu instructorii noștri. Construcția bazinului a fost realizată în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Acesta are formă dreptunghiulară, cu lăţimea de 19,5 m şi lungimea de 42 m, cu o suprafaţă construită de 840 mp, iar cea desfăşurată de 1.650 mp. Construcţia are parter şi etaj, este acoperită în boltă cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adâncimea piscinei variază între 1,20 m şi 1,80 m, în zona de block starturi. La parter au fost amenajate grupuri sanitare, duşuri, vestiare pentru fete, băieţi şi instructori, spaţii de depozitare, staţie de filtrare, tratare şi pompare a apei şi un atelier pentru mecanici.

În noul sezon tarifele vor rămâne aceleași:
TARIFE ȘI ABONAMENTE
BILET INTRARE BAZIN
12 lei/oră
BILET INTRARE BAZIN
adult şi copil sub 5 ani, care nu beneficiază de instruire
15 lei/oră
ABONAMENT INIŢIERE
10 ședințe – 30 zile
100 lei
ABONAMENT AGREMENT
10 ședințe – 30 zile
100 lei
ABONAMENT
adult şi copil sub 5 ani care nu beneficiază de instruire
10 ședințe – 30 zile
120 lei

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE
Dosar cu șină;
Copie după certificatul de naștere;
Cerere de înscriere la cursurile de înot (formular tip);
”Permis de intrare” emis de casieria Bazinului de Înot Mioveni și vizat de asistenta medicală din cadrul bazinului. *Viza de intrare are valabilitate o lună, iar taxa pentru vizarea permisului este de 5 lei.
Declarație tip pe propria răspundere din partea părintelui precum că a luat la cunoștinta de Regulamentul Bazinului, Norme de Comportare, Interdicții și Obligații (formular tip).

PROGRAM DE FUNCȚIONARE
Luni – Vineri: 08.00– 22.00;
Sâmbătă – Duminică: 08.00 – 16.00;

PROGRAM EXCLUSIV PENTRU AGREMENT
Luni, Miercuri:
19.00 – 22.00 (ultima intrare la ora 21.00);
Marți, Joi, Vineri:
20.00 – 22.00 (ultima intrare la ora 21.00);
Sâmătă, Duminică:
12.00 – 16.00 (ultima intrare la ora 15.00);
*Accesul persoanelor care vin la agrement este admis și în afara orelor de mai sus, în limita disponibilă a culoarelor!

Comments

comments