Baza Salvamont de la Nucșoara a fost dotată cu o nouă centrală termică performantă

Baza Salvamont de la Nucșoara a fost dotată cu o nouă centrală termică performantă. Astăzi a fost pusă în funcțiune o centrală termică la baza de salvare montană de la Nucșoara. Întreaga investiție a costat aproximativ 30.000 de lei. Jumătate din sumă a fost obținută în urma sponsorizărilor, iar restul prin finanțare venită de la Consiliul Județean Argeș.

„Pentru noi achiziția acestei centrale termice este de mare ajutor pentru că până acum încălzirea o asiguram cu lemne și întâmpinam mari probleme în procurarea acestora. În plus, a crescut și gradul de confort, fiind asigurată o temperatură constantă în bază, iar salvatorii montani care se întorc din patrulă sau misiuni pot găsi o temperatură ambientală normală”, a precizat Cristi Toma, Șef Serviciu Administrativ- Financiar contabil- Resurse umane în cadrul Salvamont Argeș.

Formația Nucșoara are în administrare Baza Salvamont Nucșoara și refugiul Fereastra Mică. Formația intervine dinspre vest din muchia Moliviș – Țuica – Picuiata, până în muchia care coboară din Curmătură Brătila – Oticu – Păpău – sat Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here