Cu ocazia Zilelor Piteştiului, municipalitatea a inaugurat şi noile investiţii realizate, în a doua etapă, de la Baza de Agrement din Trivale. După ce anul trecut a fost date în folosinţă bazinele şi plaja, acum a fost tăiată panglica la un teren de joacă de cel mai înalt nivel de diversitate şi siguranţă şi la trei terenuri de sport ce permit practicarea baschetului şi tenisului de picior, precum şi un traseu de tiroliană. Pe timp de iarnă, terenul poate fi transformat în patinoar.

Începută acum trei ani, baza de agrement a costat, în final, 6 milioane RON, preţ cu tot cu TVA.

Locuitorii din Trivale au acum la dispoziţie trei bazine de înot (unul pentru bebeluşi, unul pentru copii şi altul pentru adulţi), vestiare, duşuri, grupuri sanitare, şezlonguri, spaţii verzi, nocturnă, o terasă de alimentaţie publică şi spaţii de parcare. Întreg complexul este unul cât se poate de eco, încălzirea apei din bazine şi duşuri fiind realizată cu ajutorul panourilor solare. Astfel, apa din bazine este menţinută în permanenţă la 26 de grade Celsius. În plus, pentru respectarea normelor de igienă, aceasta este analizată zilnic.

Intrarea în complex costă 4 lei pentru copii şi 7 lei pentru adulţi. Programul de funcţionare este 8,00- 20,00, dar dacă vor exista doritori pentru o baie pe timp de seară sau chiar noapte, acesta poate fi prelungit.

Pentru că vremea permite, municipalitatea a decis ca Baza de Agrement Trivale să fie deschisă publicului chiar sâmbătă, 23 mai, în cadrul Zilelor Piteştiului, urmând ca celelelate două baze similare, cea din Costache Negri, de lângă Bazinul Olimpic, şi cea din Tudor Vladimirescu să fie deschise începând cu week-endul următor.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI