Bătrân din Argeș, reținut după ce și-a agresat soția și și-a amenințat nepoții

0
138

Pe 5 decembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost solicitați, prin S.N.U.A.U. 112, să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

”După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 73 de ani, din Curtea de Argeș, care și-ar fi agresat soția și și-ar fi amenințat nepoții.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe și amenințare.

În ziua de 5 decembrie, în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 73 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, de 72 de ani și, cu aceeași ocazie, și-ar fi amenințat nepoții”, transmite IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here