În Argeș, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Bătrân sancționat pentru că a plecat din izolare

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 533 de persoane aflate în izolare. A fost aplicată o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, unui bărbat de 71 de ani care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Totodată, au fost controlate 28 de societăți comerciale, 330 de persoane legitimate și 181 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.200 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Jandarmii și reprezentanții ISU Argeș au dat amenzi

Jandarmii argeșeni au aplicat 5 amenzi, în valoare de 2700 lei și 6 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție.

Pompierii argeșeni au verificat 12 societăți comerciale și 258 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 12 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat două amenzi în valoare totală de 1000 lei și 10 avertismente.

Vă amintim că puteți sesiza neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165.

Comments

comments