Bătaie între elevi la Liceul Tehnologic de la Mioveni!

Miercuri, 18 ianuarie, holurile Liceului Tehnologic Construcții Mașini din Mioveni s-au transformat în arenă de lupte, după ce mai mulți elevi, grupați în tabere, s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a rupt și o stinghie din lambriul de pe perete și a folosit-o ca bâtă. În timp ce se loveau, tinerii implicați, precum și spectatorii de pe margine se înjurau de mama focului!

Imaginile au fost postate în mediul online iar cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a emis și un comunicat oficial cu privire la măsurile luate.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleț apărut în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

De asemenea, au fost sesizați și polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here