Bătaie într-o comună din Argeș. 12 persoane audiate, doi bărbați reținuți

0
389

Update! Polițiștii au continuat cercetările în cadrul dosarului penal, 12 persoane fiind conduse la sediul poliției. După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de doi bărbați, de 20 și de 31 de ani, ambii din Vlădești.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca cei doi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală între mai multe persoane, petrecută pe raza localității Vlădești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite următoarele:

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au fost sesizați prin SAU 112, în jurul orei 16:00, cu privire la faptul că pe raza localității Vlădești are loc o altercație între mai multe persoane.

Din primele verificări, s-a stabilit că membrii a două familii s-au agresat reciproc, pe fondul unei stări conflictuale spontane, mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, lovindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului, patrula care a intervenit inițial a fost suplimentată de un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și de un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

După aplanarea conflictului, doi dintre bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital, iar alți trei au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cauză urmând să fie administrat probatoriu pentru luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, au fost dispuse verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la evenimentul în cauză”.  (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here