Bătaie de joc pentru cei care vor să obţină permisul auto la Piteşti. Candidaţii stau ore în şir în ploaie şi îşi fac nevoile prin boscheţi

5,109 views

Bătaie de joc pentru cei care vor să obţină permisul auto la Piteşti. Candidaţii stau ore în şir în ploaie şi îşi fac nevoile prin boscheţi. Examenul auto, proba practică, a devenit un calvar pentru mulţi dintre cei care urmează să îl susţină la Piteşti. Îmbulziţi ca oile în faţa stadionului “Nicolae Dobrin”, aspiranţii la permisul auto înfruntă ore întregi capriciile vremii, aşteptând să le vină rândul pentru a susţine proba practică.

Pe lângă emoţii şi stresul momentului, candidaţii se mai confruntă cu o mare problemă: lipsa toaletelor în zona respectivă. Este demonstrat medical că atunci când suntem stresaţi sau în cazul unor emoţii puternice, organismul are tendinţa să scape de ce este în plus, în cazul acesta urina. Ce pot face candidaţii în această situaţie? Dau fuga prin tufişurile din zonă, pentru că niciunul nu îşi poate permite să se îndepărteze prea mult de teamă că poate fi stigat de examinator…

Nu mai vorbim de faptul că pe platoul din faţa stadionului “Nicolae Dobrin” stau claie peste grămadă maşinile de examen, maşini particulare şi tot felul de autobuze şi microbuze, într-o învălmăşeală de nedescris.

O bătaie de joc care, fără să exagerăm, încalcă drepturile minime de civilizaţie ale celor care vor să-şi ia permisul de conducere.

 

Comments

comments